Menu
  

Tarieven

In principe leveren wij maatwerk. Een website helemaal toegespitst op uw wensen/eisen.
Dus geldt voor iedere klant een op die wensen afgestemde prijs. De prijzen bestaan uit eenmalige kosten voor het ontwerp en het initieel bouwen van de website. Daarnaast zijn er jaarlijkse kosten inclusief hosting en een aantal uren klein/technisch onderhoud.

Wij leveren in principe alleen websites, waarvan de hosting en het gehele onderhoud door ons wordt uitgevoerd. Ons uurtarief is 100 euro.

Prijsindicatie 1:

Een responsive website - mobile first - met een hoofdpagina, waarop de bezoekers binnenkomen, plus 5 achterliggende pagina's met aanvullende informatie over producten en/of diensten.
Eenmalig 1000,-, daarna 500,- euro per jaar inclusief 2 uur klein/technisch onderhoud.

Prijsindicatie 2:

Een responsive website - mobile first - met een hoofdpagina, waarop de bezoekers binnenkomen, plus ongeveer 10 achterliggende pagina's met aanvullende informatie over producten en/of diensten, fotoalbum, een blog.
Eenmalig 2000,-, daarna 1000,- euro per jaar inclusief 4 uur klein/technisch onderhoud.

Speciaal tarief:

Voor stichtingen en verenigingen zonder winstoogmerk rekenen wij een "vrienden-prijs", door korting te geven. Bijvoorbeeld door het eerste jaar geen "hosting" kosten te rekenen.
Op alle overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden, privacy policy en verwerkingsovereenkomst van toepassing. Alle prijzen zijn exclusief BTW.